DON'T BE SHY...THANKS FOR READING!

NEXT TARGET...

NEXT ONE IN LESS THAN 2 MONTHS... MIKEL AND PAU LET´S GO!!

May 8, 2012

TRAIL CAP DE CREUS: FINISHER!

Bon dia a tots!

Ultimament no estic gaire per escriure però em quedo amb 3 moments!


1. Trobada Dragons pre-recollida dorsal i sortida tots uniformats com cal!


2. Recorregut brutal en els dos sentits: vistes i duresa...no tant com CdV...però bastant similar sobretot els primers 12 Kms...ah! i pedres de principi fins al final menys els dos primers kms...i el darrer...


3. Abraçada amb l´Albert i la Núria...just abans de proclamar-me Finisher de la meva primera marató de muntanya!! s´em va fer molt dura desde Cadaqués a Roses pel cansament acumulat...suposo...i poc entrenament previ...tirada més llarga 14kms...mmmm.

I arribada en 3 fases...com costum, arribo d´esquena donant les gràcies per aquesta oportunitat d´acabar un altre repte i mirant al cel ...per la meva mare! a la qual li dedico tots els meus reptes esportius! i rebuff final!!



La única cosa que em va mancar va ésser el suport familiar dels peques i la Elaine a la sortida i arribada...però estava malalta a casa!!els vaig portar en el meu pensament durant tota la cursa!!

i com veieu...portava un càmara privat que em va estar gravant tota la pujada fins el Castell de Sant Salvador! rés que vam fer el cim!! jaja a veure si em veieu!! després evidentment em van deixar enrera!


Ah! per cert, abans que m´oblidi!!

FORÇA DRAGONS! Felicitats per tots, finishers, participants, acompanyants...i com no pel Pau...quina fiera 7ens de 300 a la Oxfam de 100 kms!!

Enhorabona a tots! i vull compartir...un petit secret...per mi és un orgull ser el Presi d´aquest Club tant maco que s´està formant pel companyerisme i força que ens donem els uns als altres per disfrutar del esport en qualsevol de les seves tres disciplines o les tres juntes! i anar superant reptes en tots els sentits!


Fins aviat!

Xavi.