DON'T BE SHY...THANKS FOR READING!

NEXT TARGET...

NEXT ONE IN LESS THAN 2 MONTHS... MIKEL AND PAU LET´S GO!!

May 30, 2012

COLLSEROLA RUNNING & ULTRA TRAIL RUN - ANETO & CdV 2012!!!

Bon dia!

Fa dies que no escric i la veritat és que estic una mica down en entrenaments (i molt més amb el tema blog!)...però, ahir, vaig a tornar a redescobrir com m´agrada correr per la muntanya!...crec que poc a poc...m´oblidaré del asfalt i el deixaré només per algun 10K que volgui fer per millorar la marca de 42´30´´ i la Marató de Barcelona per disfrutar-la!

Ahir havia quedat per anar a disfrutar dels entrenaments del Dimarts 7.30 pm per Collserola amb alguns Dragons...però, per problemes de feina...vaig quedarme "penjat com un fuet" o "més sol que la 1"...però, enlloc de desmotivarme, ja que, els que em coneixeu, ja sabeu com m´agrada petar la xerrada mentre corro...doncs vaig dir apa...a fer una rutilla i disfrutar-la al màxim....i així ho vaig fer, 10 Kms per corriolets fins a Sant Medir passant pel costa del Zoo...ESPECTACULAR!! (Pau, ja sé que t´ho coneixes tot per Collserola...però aquests corriols són brutals!!)

Anda que no, quines grenyes...ppppffff!!
 
Les sensacions...trobo els genolls carregats suposo de la manca d´entrenament...però per lo demés bastant bé!

 corriols i més corriols
un canalet...

Bueno, finalment...comencem aquesta setmana entrenaments pels dos grans reptes d´aquest any...ja que per ara no he escollit quin Half Ironman faré o si en faré algun....

El 28 de Juliol, "Dues Cares Aneto" 67Kms amb 8mil de desnivell acumulat i el 29 de Setembre CdV 2012 (per sort m´ha tocat en el sorteig!, em sap greu per tots els Dragons que no els hi ha tocat...però buscarem un altre objectiu comú!!!) 85Kms amb 12mil d´acumulat...així doncs em toca entrenar...però, estic una mica perdut per quin planning agafar ...s´accepten consells i comentaris per veure quin seria el millor...per arribar fi en aquestes dues fites del calendari Ultra Trail Running! (a vegades penso que estic com un llum amb 100Kgs i 193 cms fent curses de muntanya....??!?!? però, i el que disfruto fent el cabra no m´ho treu ningú!!)...

Una abraçada i fins aviat!! ah! m´oblidava i Força Dragons! (ja som més de 70 triatletes...i tots molt perpo que molt actius!!!)


Xavi.