DON'T BE SHY...THANKS FOR READING!

NEXT TARGET...

NEXT ONE IN LESS THAN 2 MONTHS... MIKEL AND PAU LET´S GO!!

Apr 23, 2012

KIDS SERIES CHALLENGE 2012!




Bon dia a tothom!

Aquest cap de setmana tocava als peques...aquest Diumenge es va organitzar la primera prova de les series del Challenge Kids Series a Sant Vicenç de Montalt amb uns 200 nens i nenes inscrits.

La veritat és que estava molt ben organitzat i els hi van donar moltes cosetes a la bosseta (que és lo que més els hi agrada això i la medalla...llàstima que només hi havia pels 3 primers...i era complicat guanyarla en els grups de la Mar i el Lucas cadascú amb més de 30 o 40  nens!)

Així doncs, van fer la sortida per la Mar...500 metres...i com és una mica alta amb nens de 1er i 2on de primària...doncs es va posar darrera per no trepitjar a cap!

Us passo fotos i video perquè veieu com va anar!! Va començar una mica lenta però després va anar recuperant poc a poc...sobretot a la pujada que motls nens es van aturar (evidentment el papi va seguir-la corrent al seu costat els 500 m!)




I li va tocar el torn als més enanos...entre ells el Lucas uns 50 nens calculo de P-3 a P-5...i alguns pares que pensaven podrien còrrer al seu costat...per fer els 250 metros!! (jajaja) Impossible!! Es va donar la sortida i com unes "formiguetes bala"  van volar fins que van arribar a l´arribada...crec que jo al sprint no hagués quedat entre els 10 primers!! El Lucas va acabar entre els 10 primers totalment fos!! Va ésser espectacular i va entendre el que és fer un "sprint"!

Finalment, voldria dir que un 10 per la organització del Challenge Kids Series (només afegiria si poden donar medalles a tots (ni que sigui de xocolata) i trofeu pels 3 primers....no crec que vingui d´aquí!perquè la cara quan miraven als 3 escollits amb la medalla era un poema!!

Dragon Kids, els peques ja han debutat oficialment...ara a la propera hi ha d´haver mes representació Dragona, us animo a tots a participar-hi, els papis pateixen de valent!...el dia 1 de Maig a Sant Pol de Mar! (els meus ja estàn inscrits!)

FORÇA DRAGONS! FORÇA DRAGON KIDS!!


Xavi.



1 comment:

  1. Felicitats Xavi, quina cara de rasca de la Mar a la segona foto.
    Els vídeos no els puc veure?

    ReplyDelete