DON'T BE SHY...THANKS FOR READING!

NEXT TARGET...

NEXT ONE IN LESS THAN 2 MONTHS... MIKEL AND PAU LET´S GO!!

Jan 31, 2011

MITJA BARCELONA 1 H 32´46 ´´ !!!

Friends,

Today, I will write in ¨Català¨, as it deserves in honour of a fantastic race in Barcelona city:



El dia ha sigut espectacular, és a dir, uns 9 a 10 graus de temperatura, una dutxeta a mitja mitja i sense vent...i amb la meva family apoiant-me al Km-8 i el pare i la nòvia d´en Javier a la sortida i als 10 Kms. Merci a tots!!

El objectiu amb el Javier abans de la cursa era anar junts per baixar de 1h40´ però al Km-4 em trobava molt a gust i vaig he decidit anar a 4´25´´(finalment una mitja de 4´24´´ amb 22´ per cada 5 Kms)...així doncs he anat tirant fins als últims metres que he volgut fer un petit sprint a 3´50´´!!

Al final he fet el meu nou record ¨Persona Best¨ en menys de 11 minuts que el anterior...1h32´46´´...però el xip groc no ha funcionat i estant veient què ha succeit perque no surto als resultats...suposo que ho resoldrant...els hi he enviat la gravació del Garmin perque tinguin constància del meu temps!

Ja han pogut resoldre el tema del meu xip i ara apareixo a la classificació general, dorsal 3051, posició: 1346 i 690 de la meva categoria, Déu n´hi do quin nivell que hi ha a Catalunya!!



Xavi Àlvarez, gràcies pels teus consells abans de la prova i pel teu tiempazo 1h27´!!m´han ajudat moltíssim...Javier, gràcies per la teva companyia durant els primers Kms...i ho sento de tot cor que m´he marxat a partir del Km-5, però, avui em trobava bastant fort! Enhorabona pel teu sub 1h40´, crec que has fet 1h38´!!

Finalment, vull agrair la paciència per les hores que els hi he tret durant els meus entrenaments a la meva família: Lucas, Mar i Elaine!

Fins la propera...aquesta vegada doble mitja: MARATÓ DE BARCELONA el 6 de Marc!!

Una abracada i fins aviat, FORCA DRAGONS!!

¨XTB¨Xavi.